editKeuken online ontwerpen
import_contactsKeukenjournaal
Häufige Fragen

De meest gestelde vragen

kort beantwoord

Wat is er zo speciaal aan DESIGNO-keukens? Waar kan ik een model vinden dat bij mij past? Hier willen wij graag de belangrijkste vragen over de DESIGNO-keuken beantwoorden.

Wat zijn DESIGNO-keukens?
Als merk van de MHK Group staat DESIGNO voor uitstekende kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Al 40 jaar ondersteunt de inkoopvereniging de middelgrote keukenvakhandel met competentie en knowhow en zorgt zo voor een levendig landschap voor de vakhandel en een ruime keuze voor u.

Wat onderscheidt een DESIGNO-keuken?
Een DESIGNO-keuken biedt de perfecte omstandigheden voor al wie van koken houdt. Het is veel meer dan alleen een werkplek: Het aantrekkelijke ontwerp maakt het automatisch tot een populair ontmoetingspunt voor familie en vrienden. De doordachte uitrusting maakt koken in de DESIGNO-keuken niet alleen voor ervaren koks tot een waar genoegen. Ook beginners toveren hier in een handomdraai heerlijke menu's tevoorschijn.

Kan ik een DESIGNO-keuken bij mij in de buurt krijgen?
DESIGNO-keukens zijn verkrijgbaar in talrijke geselecteerde keukenstudio's. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte gespecialiseerde dealer in uw omgeving. Daar kunt u zich ter plaatse overtuigen van de kwaliteit van de DESIGNO-keuken en kunt u zich uitgebreid laten adviseren.

Voor wie zijn DESIGNO-keukens geschikt?
DESIGNO-keukens overtuigen door hun veelzijdigheid. Of het nu gaat om fronten, kleuren of materialen - er is voor elke smaak en elke woonsituatie wat wils. Keukens van DESIGNO passen zich aan de behoeften van hun eigenaars aan. Hoogwaardige materialen, de beste afwerking, moderne elektrische apparatuur en een uitgekiend bergruimteconcept zorgen ervoor dat u lang van een DESIGNO-keuken kunt genieten. Dit geldt net zo goed voor de eenvoudige keuken als voor de ruime woonkeuken. Met een DESIGNO-keuken krijgt u kwaliteit "Made in Germany" die gezien mag worden.

Dealer zoeken

placeplaceVind de juiste keukenstudio voor DESIGNO-keukens bij u in de buurt. placeVind de juiste keukenstudio voor
DESIGNO-keukens bij u in de buurt.
Afspraak
Maak een persoonlijke afspraak bij een keukenstudio bij u in de buurt
* Verplichte velden